Ograničena ponuda
Specijani Popust na IndOK Online

Posebna ponuda samo za nove korisnike – Ograničen broj licenci

IndOK Propisi Online

Najveća pravna i poslovna baza podataka na Balkanu

Dnevna Ažurnost

Savremen sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije i čekanja.

AI - Integrisane mogućnosti veštačke inteligencije -
Diktat i prevod na sve jezike sveta
Ne morate više da kucate ...

U naš sistem Intermex IndOK propisi online je integrisana aplikacija za automatsko pretvaranje govora u tekst (transkripciju) za srpski jezik u realnom vremenu – latinica – ћирилица  – i automatsko prevođenje na sve jezike sveta. 

Diktat i prevod rade na PC računarima, u Google Chrome i MS Edge pretraživačima i operativnim sistemima Windows,  i Android,). Diktiranje i prevod, kao i pretraživanje glasom rade i na Android pametnoim telefonima, tabletu ili PC ili Apple računaru koji ima govorne tehnologije.

Ne morate više ručno da kucate, diktat jednostavno možete da kopirate u svaki editor i da nastavite sa uređivanjem.

Najbrži sistem na tržištu.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije, downloada i čekanja. 1 sistem, 1 password za sve uređaje.

Brz i pametan pretraživač - ima sve mogućnosti kao Google:

Sve automatizovano na klik: Novi sadržaji i sve izmene propisa hronološki na vrhu ekrana ili u određenom periodu, važeći – prečišćeni tekstovi propisa sa izmenama.

Jednostavno korišćenje i pretraživanje – po naslovu, striktno ili po tekstu, ili po srodnim rečima ili delovima reči, na oba pisma, istorija pretraživanja, korisnički izveštaji, desni klik i sve standardne opcije svih pretraživača, kao i automatsko prevođenje svih sadržaja na sve jezike u Google Chrome prevodiocu.

IndOK-online-pretrazivanje

Rekli su o nama

Bitne prednosti IndOK Online sistema

Jedini sistem na tržištu koji RADI ISTOVREMENO na svim PC računarima i mobilnim platformama – PC, Apple, Android – računari, mobilni telefoni, tableti.

Jedini sistem na tržištu koji ima KLJUČNE OPCIJE za praćenje i primenu propisa: zamena za” i “zamenjen sa” za svaki zakon ili propis i prečišćeni tekst izmene, ispod člana propisa koji se menjao – „tekst člana propisa pre izmene“, kako je važio u određenom periodu, hronološki unazad.

 Jedini sistem koji sadrži SVE PROPISE OD IKADA koji mogu biti potrebni korisnicima Intermex IndOK online sadrži u sebi savremenu verziju našeg softvera koji postoji od 1992. godine i sve njegove sadržaje – sva glasila, sve važeće propise,  propise koji su prestali da važe ili su u primeni – od 1945. godine, i ranije.

IndOk Online baza propisa

Jedina ZVANIČNA SUDSKA PRAKSA sudova iz Intermexovih Biltena sudske prakse u originalu  – 100.000 sudskih odluka: Vrhovni sud, Apelacionii Viši sudovi, Upravni sud, Privredni i ostali sudovi i EKSPERTSKI obrađena AKTUELNA sudska praksa iz svih oblasti + ARHIVA sudske prakse iz Biltena ranijih sudova – VKS, VSS, Okružni, Trgovinski, Savezni i Vojni sud – od 1978 godine do danas.

KALKULATORI KAMATA – Zatezna kamata, kamata na poreski i carinski dug

NAUČNI i STRUČNI RADOVI vrhunskih eksperata u originalu, u pdf formatu – Vodeći stručni pravni časopis “PRAVNI INFORMATOR”, i ZBORNICI RADOVA pravničkih udruženja u originalu – preko 10.000 naučnih i stručnih radova vrhunskih eksperata u našoj zemlji – Sve pravne i poslovne oblasti – Privredno pravo i finansije, radno pravo, građansko pravo, izvršni postupak, upravno pravo …

Jedini sistem koji automatski – prati OGLASNI DEO Službenog glasnika RS na dnevnoj bazi u elektronskoj formi Stečaji, raspodela stečajne mase, likvidacije, ročišta, poništenje ugovora, ukidanje ovlašćenja, pretraživanje  – Naziv ili deo naziva privrednog društva, PIB, Matični broj,  ime ili prezime, stečajni upravnik  itd.

Specijani
Popust

Posebna ponuda samo za nove korisnike

Ograničen broj licenci

IndOK Propisi Online

Regularna cena 69.000

Samo 49.000 RSD

Godišnja licenca.

Bez dodatnih troškova.

Savetujem i Vama da probate,
verujte mi, biće Vam lakše i brže

Intermex IndOK sistem sam počeo da koristim u svom radu i stručnom usavršavanju, još pre 25 godina, kao pripravnik u sudu, a kasnije kao sudija Privrednog suda i autor brojnih radova i stručnih knjiga i kao profesor na fakultetu, i kao Specijalni savetnik u jednoj od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji, gde radim i danas.

Još 1998 sam priredio najveće zbirke sudske prakse ikada – „1000 sudskih odluka iz privrednog prava“, pa ubrzo i drugu, još obimniju, „2000 sudskih odluka iz privrednog prava“, i zajedno sa Prof dr Zdravkom Petrovićem zbirku u 2 toma „Sudska praksa iz obligacionog prava“, sve u izdanju kompanije Intermex, koje je odmah digitalizovane i postale značajan deo Intermexove baze podataka – Oblasti privrednog i obligacionog prava. Sudsku praksu sam nastavio da priređujem za Intermex naredne 2 decenije, a stručne radove o aktuelnim temama, redovno pišem.  

Svakodnevno i isključivo koristim Intermexov savremeni IndOK Propisi online sistem u svom radu,  na računaru i mobilnom telefonu, kod edukacije studenata, pri izradi radova i analizi sudske prakse, a naročito pri rešavanju složenih predmeta i poslovnih problema klijenata velike advokatske kancelarije.

Savetujem i Vama da probate, verujte mi, biće Vam lakše i brže, u obilju kvalitetne sudske prakse, naučnih radova i stručnih sadržaja, nači ćete najbolja rešenja za Vaše klijente i pravne probleme.

Prof dr Vladimir Kozar, Redovni profesor, Šef Katedre i Specijalni savetnik u jednoj od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji

Poručite IndOK Online
po akcijskoj ceni od 49.000 RSD

Popunite formular ispod, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati predračun.

PDV - 20%, nije uračunat u cenu.

Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja

Propisi Online

Savremen sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije i čekanja.

Kontakt

Alekse Bačvanskog 6
11000 Beograd

© 2024 Propisi Online