Intermex Group

O Nama

34 godine iskustva

Dobrodošli na zvaničnu stranicu kompanije Intermex d.o.o., vodeće softverske i izdavačke firme na Balkanu. Osnovani smo 1990. godine u Beogradu i od tada smo posvećeni unapređenju informacionih tehnologija, poslovnih i pravnih informacionih sistema.

Sa više od 30 godina iskustva, ponosimo se time što smo lideri u našem sektoru. Naša kompanija pruža najveću i najsavremeniju online pravnu i poslovnu bazu podataka na Balkanu. Takođe smo jedini zvanični izdavač Biltena sudske prakse sudova, što je dokaz našeg kredibiliteta i stručnosti.

Tokom naše dugogodišnje karijere, projektovali smo i proizveli desetine informacionih sistema, baza podataka i aplikacija. Naše izdavaštvo obuhvata preko 1500 stručnih publikacija, uključujući Biltene sudske prakse, Zbornike radova pravničkih udruženja, stručne časopise, knjige i priručnike.

Naša misija je da omogućimo našim korisnicima pristup najpouzdanijim i najaktuelnijim informacijama, kao i da im pružimo vrhunske softverske alate koji olakšavaju njihov rad. Uvek smo usmereni ka inovacijama i stalnom unapređenju naših usluga kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata i partnera.

Spoj mladosti i iskustva

Početkom  2024. godine fuzionisali smo mlade i perspektivne firme Max Digital i Kurs kreator iz Beograda, Zajednički radimo na tome da unapredimo i pojačamo nastup i vidljivost na tržištu primenom savremenih tehnologija, da korisnicima naših proizvoda i usluga obezbedimo permanentnu stručnu obuku i stručno usavršavanje u brojnim pravnim i poslovnim oblastima isa akcentom na praktičnim veštinama primenom novih tehnologija, 

Ovako, pojačani mladim stručnjacima, svakodnevno unapređujemo kvalitet postojećih proizvoda i usluga, u sadržajnom i tehnološkom smislu.

Na zadovoljstvo, naših brojnih korisnika, uspevamo da, uvođenjem najnovijih tehnologija – veštačke inteligencije i  najsavremenijih programskih alata, proširimo njihova znanja i iskustva, i učinimo im svakodnevni rad komfornijim, bržim i i lakšim. Naši, ažurni, kvalitetni stručni sadržaji omogućavaju korisnicim da razumeju stvari i da lakše rešavaju kompleksne pravne i poslovne probleme u praksi.     

Novi korisnici, naših proizvoda i usluga, ubeđeni smo, zaslugom naše superiorne tehnologije i našeg iskustva, a naročito primenom u praksi naših ekspertski obrađenih stručnih sadržaja, mogu sebi u znatnoj meri olakšati i ubrzati posao, steći nova znanja, i kvalitetnije i brže ispunjavati svakodnevne radne zadatke.  

Reference

Naš Pravni i poslovni informacioni sistem Intermex IndOK online i ostale aplikacije, i mnogobrojna izdanja, decenijama u svom radu koriste vodeće institucije, javna preduzeća i kompanije u našoj zemlji.

Nabrojaćemo samo neke od njih: Vrhovni sud i ostali sudovi i tužilaštva, Vlada Republike Srbije, Narodna skupština, Državno pravobranilaštvo, Republički sekretarijat za zakonodavstvo, Pravosudna Akademija, Narodna banka i ministarstva, gradske i opštinske uprave, najveće kompanije (EPS, EMS, Elektrodistribucija Srbije), konsalting firme (Privredni savetnik… ), brojne strane i privatne kompanije, advokatske, beležničke i izvršiteljske kancelarije.

Naš Tim

Osnivači i vlasnici:

Ljiljana Milanković-Vasović, Osnivač i direktor

Dejan Milanković, Osnivač i direktor

Uprava:

Saša Đorđević, Izvršni direktor,

Goran Arsić, Zamenik direktora,

Irena Dejanović, Direktor marketinga,

Ivan Ilić, IT direktor,

Velika Pejović, Urednik,

Suzana Mihić, Grafički urednik,

Igor Čolović, Glavni Programer,

Nenad Lacković, Programer,

Miljan Jevremović, Programer,

Luka Arsić, Tehnička podrška

Prodaja i  telemarketing: 

Dušan Popović, Savetnik – 063 320 095,

Nenad Bogićević, Savetnik – 069 692 511

Centrala: 

Telefoni: 011 369 22 91, 011 369 22 90, 367 59 99

E-mail: intermex@gmail.com

Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja

Program je modularan i prilagođava se Vašim potrebama i na osnovu broja modula se formira cena. Dakle, plaćate samo ono što Vam je potrebno.

Savetovanje Krivično Pravo

Srp­sko udruženje za krivično­prav­nu te­o­ri­ju i prak­su,
Ministarstvo pravde Republike Srbije,
Institut za kriminološka i sociološka istraživanja i
Pravosudna akademija

Vas pozivaju na 63. REDOVNO godišnje savetovanje na Zlatiboru od 19. do 21. Septembra 2024. godine