Intermex

IndOK Online

Najveća pravna i poslovna baza podataka na Balkanu.

IndOk Online baza propisa
IndOk Online baza propisa diktat i prevod

Pravni i poslovni informacioni sistem.

Savremen automatski sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Savremeni sistem koji radi na svim uređajima bilo kada i bilo gde

Svi propisi od ikada, zvanična i ekspertski odabrana i priređena aktuelna sudska praksa.

Naučni i stručni radovi pravnih eksperata  iz zbornika radova i stručnih časopisa pravni časopis „pravni informator“ gotovi modeli ugovora i pravniih akata.

Savremena tehnologija u službi pravnika i ekonomista, sudija i tužilaca, advokata i njihovih pripravnika, javnih beležnika i javnih izvršitelja, direktora, menadžera i poslovnih ljudi, knjigovođa i inženjera i njihovih saradnika.

Sve informacije i stručni sadržaji koji su potrebni savremenim profesionalcima i njihovim saradnicima automatski na svakom računaru ili mobilnom telefonu.

PAMETAN informacioni sistem i baza podataka za dnevno praćenje i primenu propisa, sudske prakse, mišljenja, gotovih modela akata, ugovora i obrazaca, naučnih i stručnih tekstova i komentara, sa kalulatorima kamata i praktičnim alatima u najsavremenijoj online tehnologiji.

Najbrži sistem na tržištu.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije, downloada i čekanja. 1 sistem, 1 password za sve uređaje.

Brz i pametan pretraživač - ima sve mogućnosti kao Google:

Sve automatizovano na klik: Novi sadržaji i sve izmene propisa hronološki na vrhu ekrana ili u određenom periodu, važeći – prečišćeni tekstovi propisa sa izmenama.

Jednostavno korišćenje i pretraživanje – po naslovu, striktno ili po tekstu, ili po srodnim rečima ili delovima reči, na oba pisma, istorija pretraživanja, korisnički izveštaji, desni klik i sve standardne opcije svih pretraživača, kao i automatsko prevođenje svih sadržaja na sve jezike u Google Chrome prevodiocu.

IndOK-online-pretrazivanje

AI - Integrisane mogućnosti veštačke inteligencije -
Diktat i prevod na sve jezike sveta
Ne morate više da kucate ...

U naš sistem Intermex IndOK propisi online je integrisana aplikacija za automatsko pretvaranje govora u tekst (transkripciju) za srpski jezik u realnom vremenu – latinica – ћирилица  – i automatsko prevođenje na sve jezike sveta. 

Diktat i prevod rade na PC računarima, u Google Chrome i MS Edge pretraživačima i operativnim sistemima Windows,  i Android,). Diktiranje i prevod, kao i pretraživanje glasom rade i na Android pametnoim telefonima, tabletu ili PC ili Apple računaru koji ima govorne tehnologije.

Ne morate više ručno da kucate, diktat jednostavno možete da kopirate u svaki editor i da nastavite sa uređivanjem.

Bitne prednosti IndOK Online sistema

Jedini sistem na tržištu koji RADI ISTOVREMENO na svim PC računarima i mobilnim platformama – PC, Apple, Android – računari, mobilni telefoni, tableti.

Jedini sistem na tržištu koji ima KLJUČNE OPCIJE za praćenje i primenu propisa: zamena za” i “zamenjen sa” za svaki zakon ili propis i prečišćeni tekst izmene, ispod člana propisa koji se menjao – „tekst člana propisa pre izmene“, kako je važio u određenom periodu, hronološki unazad.

 Jedini sistem koji sadrži SVE PROPISE OD IKADA koji mogu biti potrebni korisnicima Intermex IndOK online sadrži u sebi savremenu verziju našeg softvera koji postoji od 1992. godine i sve njegove sadržaje – sva glasila, sve važeće propise,  propise koji su prestali da važe ili su u primeni – od 1945. godine, i ranije.

IndOk Online baza propisa

Jedina ZVANIČNA SUDSKA PRAKSA sudova iz Intermexovih Biltena sudske prakse u originalu  – 100.000 sudskih odluka: Vrhovni sud, Apelacionii Viši sudovi, Upravni sud, Privredni i ostali sudovi i EKSPERTSKI obrađena AKTUELNA sudska praksa iz svih oblasti + ARHIVA sudske prakse iz Biltena ranijih sudova – VKS, VSS, Okružni, Trgovinski, Savezni i Vojni sud – od 1978 godine do danas.

KALKULATORI KAMATA – Zatezna kamata, kamata na poreski i carinski dug

NAUČNI i STRUČNI RADOVI vrhunskih eksperata u originalu, u pdf formatu – Vodeći stručni pravni časopis “PRAVNI INFORMATOR”, i ZBORNICI RADOVA pravničkih udruženja u originalu – preko 10.000 naučnih i stručnih radova vrhunskih eksperata u našoj zemlji – Sve pravne i poslovne oblasti – Privredno pravo i finansije, radno pravo, građansko pravo, izvršni postupak, upravno pravo …

Jedini sistem koji automatski – prati OGLASNI DEO Službenog glasnika RS na dnevnoj bazi u elektronskoj formi Stečaji, raspodela stečajne mase, likvidacije, ročišta, poništenje ugovora, ukidanje ovlašćenja, pretraživanje  – Naziv ili deo naziva privrednog društva, PIB, Matični broj,  ime ili prezime, stečajni upravnik  itd.

Još neke pogodnosti za korisnike

REDOVNI POZIVI ZA STRUČNA SAVETOVANJA zvaničnih Srpskih Udruženja za korisnike Udruženje pravnika u privredi, Krivično pravo, Međunarodno krivično pravo, Radno pravo, Izvršitelji, Beležnici, Kopaonička škola prirodnog prava …

 JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE – nije potrebna ni specijalna obuka ni instalacija – VI niste na svom uređaju – već na našem serveru i Cloudu – Koristeći Intermex Vi, u stvari, koristite VAŠ pretraživač na koji ste navikli.

PRETRAŽIVANJE GLASOM na pametnim telefonima ili računarima Prevođenje svih sadržaja sistema na sve strane jezike Integrisan Google Chrome prevodilac i ostale Google prednosti i unapređenja.

Korišćenje sistema i nabavka po MODULIMMA prema potrebama korisnika

Ako ne želite da koristite ceo sistem, jer su Vama i Vašim saradnicima, za posao potrebne samo određene informacije i stručni sadržaji, možete naručiti samo neke od MODULA (baza podataka) i personalizovati ih prema svojim potrebama, uz značajne uštede svog budžeta.

Potreban Vam je sistem koji decenijama koriste vodeće institucije u našoj zemlji – Ustavni sud, Vrhovni kasacioni sud i ostali sudovi i tužilaštva, Vlada Republike Srbije, Narodna skupština, Državno pravobranilaštvo, Republički sekretarijat za zakonodavstvo, Pravosudna Akademija, Narodna banka i ministarstva, Privredni savetnik, gradske i opštinske uprave, najveće kompanije (EPS, EMS, Elektrodistribucija Srbije… ) advokatske, beležničke i izvršiteljske kancelarije.

Online prezentacija i besplatna proba sistema

Da se uverite u prednosti našeg sistema, popunite formular ispod ili pozovite 011 369 22 90.
PDV - 10%, nije uračunat u cenu.

Savetovanje Krivično Pravo

Srp­sko udruženje za krivično­prav­nu te­o­ri­ju i prak­su,
Ministarstvo pravde Republike Srbije,
Institut za kriminološka i sociološka istraživanja i
Pravosudna akademija

Vas pozivaju na 63. REDOVNO godišnje savetovanje na Zlatiboru od 19. do 21. Septembra 2024. godine