25 GODINA REDOVNOG IZLAŽENJA !

e - Pravni Informator

Stručno-informativni pravni mesečni elektronski časopis za 2024. + ARHIVA časopisa 2000-2023.

e-Pravni informator stručni časopis

Online časopis za savremene pravnike

Aktuelne stručne pravne informacije i tekstovi  na Vašem telefonu – Android, IPhone i računaru – PC ili Apple-u, tabletu istovremeno jedna ista šifra za pristup na svim uređajima.

Bilo kada bilo gde, primena propisa u praksi! Reč je o web aplikaciji i sve Vam je i uvek dostupno na uređaju koji Vi preferirate. Bez downloada i ažuriranja- sva izdanja našeg časopisa.

e-Pravni Informator - Aktuelne teme - Sudska praksa - Mišljenja - Komentari

e-Pravni INFORMATOR je namenjen svim pravnicima u privredi, javnim preduzećima, državnoj upravi, pravosuđu i advokaturi, i nezamenljiv je u blagovremenom, stručnom i potpunom informisanju o svemu što je značajno za svakodnevnu pravnu praksu.  

Stručna literatura za svakog pravnika

e-Pravni INFORMATOR je kvalitetom sadržaja, izborom tekstova najeminentnijih autora, aktuelnošću tema i prestižnim dizajnom stekao veliki broj pretplatnika i zadobio izuzetno poverenje stručne pravne javnosti. Kao najstarije izdanje vodećeg izdavača pravne literature u našoj zemlji, opstao je na tržištu preko četvrt veka, i redovno izlazi sa uvek aktuelnim temama.   

Kao i do sada, i ove godine angažovali smo izuzetnu ekipu pravnih stručnjaka za naš stalni uređivački odbor i redakciju, koji doprinose kvalitetu i aktuelnosti časopisa i mesečnih priloga.

GLAVNI i ODGOVORNI UREDNIK:

Ljiljana Milanković-Vasović. 

Oslonite se na iskustvo eksperata

Stalne rubrike – Tema broja, Aktuelna sudska praksa po oblastima, Stručni tekstovi, Aktuelna mišljenja nadležnih ministarstava, Pro et contra, Pravni modeli, Komentari novih propisa, Pravne anegdote … 

U svakom broju časopisa objavljujemo aktuelne priloge, analize i stručne komentare iz različitih pravnih oblasti. Takođe objavljujemo ekskluzivne rubrike sa komentarima vodećih pravnih stručnjaka  iz SVIH PRAVNIH OBLASTI

ARHIVA je ogromna – preko 5.500 stručnih tekstova od 2000. godine do danas.

Potreban Vam je sistem koji decenijama koriste vodeće institucije u našoj zemlji – Ustavni sud, Vrhovni kasacioni sud i ostali sudovi i tužilaštva, Vlada Republike Srbije, Narodna skupština, Državno pravobranilaštvo, Republički sekretarijat za zakonodavstvo, Pravosudna Akademija, Narodna banka i ministarstva, Privredni savetnik, gradske i opštinske uprave, najveće kompanije (EPS, EMS, Elektrodistribucija Srbije… ) advokatske, beležničke i izvršiteljske kancelarije.

Pretplatite se na e-Pravni INFORMATOR

Cena za sva naša izdanja časopisa u jednoj godini, sa kompletnom arhivom od četvrt veka, u eletronskom, online formatu iznosi  29.000 dinara, bez PDV. Ako želite da poručite popunite formular ispod ili pozovite 

Program je modularan i prilagođava se Vašim potrebama i na osnovu broja modula se formira cena. Dakle, plaćate samo ono što Vam je potrebno.

Savetovanje Krivično Pravo

Srp­sko udruženje za krivično­prav­nu te­o­ri­ju i prak­su,
Ministarstvo pravde Republike Srbije,
Institut za kriminološka i sociološka istraživanja i
Pravosudna akademija

Vas pozivaju na 63. REDOVNO godišnje savetovanje na Zlatiboru od 19. do 21. Septembra 2024. godine