20+ GODINA REDOVNOG IZLAŽENJA !

e - Pravni Informator

Stručno-informativni pravni časopis + ARHIVA časopisa od 2000. god.

e-Pravni informator stručni časopis

Online časopis za savremene pravnike

Pravne informacije i tekstovi dostupni su Vam na telefonu (Android i iPhone), računaru (PC i Apple) i tabletu, sa istom šifrom za pristup na svim uređajima.

Primena propisa u praksi, bilo kada i bilo gde! Naša web aplikacija omogućava pristup sa uređaja po Vašem izboru, bez potrebe za preuzimanjem i ažuriranjem. Sva izdanja našeg časopisa su uvek dostupna.

e-Pravni Informator - Aktuelne teme - Sudska praksa - Mišljenja - Komentari

e-Pravni INFORMATOR je osmišljen za sve pravnike koji rade u različitim sektorima, uključujući privredu, javna preduzeća, državnu upravu, pravosuđe i advokaturu. Ovaj alat je nezamenljiv resurs za pravovremeno, stručno i sveobuhvatno informisanje o svim bitnim aspektima svakodnevne pravne prakse.

Bez obzira da li ste advokat, sudija, državni službenik ili pravnik u nekom preduzeću, e-Pravni INFORMATOR vam omogućava da ostanete u toku sa najnovijim propisima, pravnim aktima i stručnim komentarima. Naša platforma pruža detaljne i ažurirane informacije koje su ključne za vašu svakodnevnu praksu, olakšavajući vam donošenje informisanih odluka i efikasno rešavanje pravnih pitanja.

Korišćenjem e-Pravnog INFORMATORA, možete biti sigurni da imate pristup najrelevantnijim i najnovijim pravnim informacijama, sve na jednom mestu. Naša web aplikacija je dostupna na svim uređajima, uključujući telefone, računare i tablete, omogućavajući vam da se informišete gde god se nalazili, bez potrebe za dodatnim preuzimanjem i ažuriranjem softvera.

Stručna literatura za svakog pravnika

e-Pravni INFORMATOR se izdvaja kvalitetom sadržaja, izborom tekstova najeminentnijih autora, aktuelnošću tema i prestižnim dizajnom. Ove karakteristike su mu donele veliki broj pretplatnika i stekle izuzetno poverenje stručne pravne javnosti. Kao najstarije izdanje vodećeg izdavača pravne literature u našoj zemlji, e-Pravni INFORMATOR je opstao na tržištu više od četvrt veka, redovno izlazeći sa uvek relevantnim i aktuelnim temama.

Kroz godine, e-Pravni INFORMATOR je postao sinonim za pouzdan i kvalitetan izvor pravnih informacija. Zahvaljujući pažljivom izboru tema i autora, časopis pruža najnovije i najvažnije informacije koje su ključne za pravnu praksu.

I ove godine smo okupili izuzetnu ekipu pravnih stručnjaka za naš stalni uređivački odbor i redakciju, koji svojim znanjem i iskustvom doprinose visokokvalitetnim sadržajima i aktuelnosti časopisa i mesečnih priloga. Njihova posvećenost i profesionalizam osiguravaju da svaki broj časopisa zadovoljava najviše standarde.

Glavni i odgovorni urednik e-Pravnog INFORMATORA je Ljiljana Milanković-Vasović, koja svojim stručnim vođenjem doprinosi doslednom kvalitetu i relevantnosti našeg izdanja.

Oslonite se na iskustvo eksperata

Naš časopis sadrži niz stalnih rubrika koje su pažljivo osmišljene kako bi pružile sveobuhvatan pregled i analizu najvažnijih pravnih tema. Među njima su:

  • Tema broja: Detaljna analiza i rasprava o najvažnijoj pravnoj temi koja je aktuelna u datom periodu.
  • Aktuelna sudska praksa po oblastima: Pregled i analiza najnovijih sudskih odluka u različitim pravnim oblastima.
  • Stručni tekstovi: Dubinske i informativne analize pravnih pitanja od strane vodećih stručnjaka.
  • Aktuelna mišljenja nadležnih ministarstava: Pregled najnovijih mišljenja i tumačenja pravnih propisa od strane nadležnih državnih organa.
  • Pro et contra: Diskusije i argumenti za i protiv određenih pravnih rešenja i stavova.
  • Pravni modeli: Predlozi i primeri pravnih dokumenata i modela koji mogu biti korisni u praksi.
  • Komentari novih propisa: Detaljni komentari i objašnjenja novousvojenih zakona i drugih pravnih propisa.
  • Pravne anegdote: Zanimljive i poučne priče iz pravne prakse koje osvetljavaju različite aspekte prava na duhovit način.

 

U svakom broju časopisa objavljujemo aktuelne priloge, analize i stručne komentare iz različitih pravnih oblasti. Pored toga, nudimo ekskluzivne rubrike sa komentarima vodećih pravnih stručnjaka koji pokrivaju sve pravne oblasti, pružajući vam sveobuhvatan uvid u aktuelne pravne izazove i rešenja.

Naša arhiva je impresivna i sadrži preko 5.500 stručnih tekstova, prikupljenih od 2000. godine do danas. Ovaj bogati fond znanja omogućava vam pristup vrednim informacijama i resursima koji su akumulirani tokom više od dve decenije, čineći naš časopis nezamenjivim alatom za sve pravne profesionalce.

Primer korica i sadržaja jednog od časopisa

e pravni informator br 6 2024 korica
e pravni informator br 6 2024 sadrzaj

Pretplatite se na e-Pravni INFORMATOR

Cena za sva naša elektronska izdanja časopisa u jednoj godini, sa kompletnom arhivom od četvrt veka, u eletronskom, online formatu iznosi  25.000 dinara, bez PDV. Ako želite da poručite popunite formular ispod ili pozovite 

PDV - 10%, nije uračunat u cenu.