Jedna uspešna priča

Prof. dr Vladimir Kozar

Pametna digitalna rešenja za bolju advokaturu i savremenu pravnu praksu.

vladimir-kozar

Savetujem i Vama da probate,
verujte mi, biće Vam lakše i brže

Intermex IndOK sistem sam počeo da koristim u svom radu i stručnom usavršavanju, još pre 25 godina, kao pripravnik u sudu, a kasnije kao sudija Privrednog suda i autor brojnih radova i stručnih knjiga i kao profesor na fakultetu, i kao Specijalni savetnik u jednoj od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji, gde radim i danas.

Još 1998 sam priredio najveće zbirke sudske prakse ikada – „1000 sudskih odluka iz privrednog prava“, pa ubrzo i drugu, još obimniju, „2000 sudskih odluka iz privrednog prava“, i zajedno sa Prof dr Zdravkom Petrovićem zbirku u 2 toma „Sudska praksa iz obligacionog prava“, sve u izdanju kompanije Intermex, koje je odmah digitalizovane i postale značajan deo Intermexove baze podataka – Oblasti privrednog i obligacionog prava. Sudsku praksu sam nastavio da priređujem za Intermex naredne 2 decenije, a stručne radove o aktuelnim temama, redovno pišem.  

Svakodnevno i isključivo koristim Intermexov savremeni IndOK Propisi online sistem u svom radu,  na računaru i mobilnom telefonu, kod edukacije studenata, pri izradi radova i analizi sudske prakse, a naročito pri rešavanju složenih predmeta i poslovnih problema klijenata velike advokatske kancelarije.

Savetujem i Vama da probate, verujte mi, biće Vam lakše i brže, u obilju kvalitetne sudske prakse, naučnih radova i stručnih sadržaja, nači ćete najbolja rešenja za Vaše klijente i pravne probleme.

Prof dr Vladimir Kozar, Redovni profesor, Šef Katedre i Specijalni savetnik u jednoj od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji

Koristite ono što koriste najbolji

Advokati, pravnici i poslovni ljudi, javite se telefonom za kratku online prezentaciju, da Vam pokažemo kako se lako koristi i da isprobate besplatno.
Bilo kada, bilo gde – Propisi i praksa za profesionalce

Zakažite besplatnu online prezentaciju programa, pozovite 011 4444 596.

Savetovanje Krivično Pravo

Srp­sko udruženje za krivično­prav­nu te­o­ri­ju i prak­su,
Ministarstvo pravde Republike Srbije,
Institut za kriminološka i sociološka istraživanja i
Pravosudna akademija

Vas pozivaju na 63. REDOVNO godišnje savetovanje na Zlatiboru od 19. do 21. Septembra 2024. godine